CancelSave
 
Title of the Webinar
Good design is aesthetic. Good design makes a product understandable. Good design is unobtrusive.
Title of the Webinar
Good design is aesthetic. Good design makes a product understandable. Good design is unobtrusive.

Trimble Connect voor Gebouwbeheer

LIVE online event dat plaatsvond dinsdag 22 juni, 11.00 - 12.30
Title of the Webinar
Good design is aesthetic. Good design makes a product understandable. Good design is unobtrusive.

Heeft uw organisatie het gebouwbeheer uitbesteed of bent u zelf gebouwbeheerder? Dan zal het u bekend zijn dat er jaarlijks heel wat tijd en geld verloren gaat aan de communicatie tussen beheerders en de vastgoed coördinatoren. Het delen van tekeningen gebeurt nog vaak via onveilige oplossingen als WEtransfer en e-mail en het bijhouden van versies en notities in de tekeningen is een uitdaging. Hoe maakt u de workflow voor gebouwbeheer efficiënter en wat is de ervaring van onze klanten?


Bekijk de recording van dit online event, dat plaatsvond op 22 juni om learnings te halen uit ervaringen van DION Vastgoed Support, en Albert Schweitzer Ziekenhuis en HVAC Management. Via de chat kunt u vragen stellen die onze sprekers direct of kort na afloop van het event beantwoorden.

Programma

  • 11.00 Welkom en introductie met Daan van Steijn, Sales Engineer Trimble. Trimble verbindt met oplossingen die de workflow van het beheer van uw vastgoed verbeteren. Welke oplossingen zijn er en welke meerwaarde kunt u verwachten?
  • 11.05 Jean-Paul Sosef, Eigenaar, HVAC Management Trimble Connect voor gebouwbeheer van grote ziekenhuizen? Wat kan ik met een point Cloud en de Trimble X7 3D Scanner? Welke uitdagingen zijn er en wat is de toekomstvisie.
  • 11.25 Ralph Vroegop, Sales Engineer, Buildings Construction Field Systems Trimble Introductie van de Trimble X7 3D Scanner, Robot Dog Spot en Trimble XR10 Hololens 2. Hoe werken deze slimme tools samen met tekenprogramma’s zoals Stabicad en het collaboration platform Trimble Connect.
  • 11.35 Willem Blaak, Coördinator Technisch Bedrijfsbureau met Ferry Graafland, CAD-beheerder en tekenaar Elektrotechniek, Albert Schweitzer Ziekenhuis. Trimble Connect met Stabicad for AutoCAD. Implementatie van Trimble Connect en de meest gewaardeerde functionaliteiten. Mogelijkheden tot samenwerking met leveranciers.
  • 12.05 Arno Sandink, Adviseur Vastgoed - DION Vastgoed Support. Verschillen tussen collaboratie platforms. Beveiliging van het platform. Oude werkwijze versus nieuwe manier van werken. Toekomstvisie van het gebouwbeheer.
  • 12.25 Efficiëntere workflow met Trimble Connect, Daan van Steijn, Sales Engineer Trimble. Een kort overzicht van een aantal functionaliteiten in Trimble Connect, zoals versiebeheer, de rechtenstructuur en clash controle.

Slimme meetapparatuur samen met software zorgen voor meer beschikbare data, die pas relevant en bruikbaar is als we componenten en parameters dezelfde namen geven en de data borgen. Het begint al bij de fabrikant. Dankzij de uniforme ETIM codering kan data samengebracht worden. Trimble werkt toe aan een 'One Front Door' zodat de gebruiker makkelijker het juiste product kan kiezen, en de data altijd beschikbaar en up-to-date is.

Elke schakel is belangrijk voor een goed data platform, van fabrikant, aannemer, BIM-manager tot aan de modelleur. Waar liggen uw wensen en verwachten rondom een uniform MEP data platform? Wij gaan met elkaar in gesprek tijdens een paneldiscussie.

  • Sprekers van Trimble MEP Division; Ruud Kats (Sales Director BNL), Leo van der Kolk (Senior Accountmanager), Gerard van der Wijngaard (Senior Accountmanager)
  • Panelleden; Charles Lex (Business Developer, Trimble MEPcontent), Jeroen van der Holst, Manager ETIM, Ketenstandaard Bouw en Techniek, Maureen Nederhoed-Verhaar, Projectbegeleiding, Harwig Installatiegroep
  • Stel uw vragen tijdens en na het webinar

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste mogelijkheden op het gebied van gebouwbeheer? Bent u benieuwd welke ervaringen andere organisatie hebben, ook als het gaat om complexe projecten met gebruik van BIM? Bekijk dan de opname van het event!

Vul onderstaande velden in:

*Required fields
Ik begrijp dat Trimble de door mij verstrekte informatie kan opslaan en gebruiken om contact met mij op te nemen. Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken. Ik heb de gebruiksvoorwaarden gelezen.
Title for the form thank you message
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitrsed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
More details about "Title of the Webinar"
The possibilities for innovation are not, by any means, exhausted. Technological development is always offering new opportunities for innovative design. But innovative design always develops in tandem with innovative technology, and can never be an end in itself.
Our Presenters
Our presenters are great.
Date and Time
Tuesday, October 6, 2020 at 1:00pm MT
Webinar Login Details

Webinar Hosted by GoToWebinar


Upon registration, you will receive an email containing your login details with more information about the event.


Good design is innovative.
The possibilities for innovation are not, by any means, exhausted. Technological development is always offering new opportunities for innovative design.
Good design is innovative.
The possibilities for innovation are not, by any means, exhausted. Technological development is always offering new opportunities for innovative design.